Gifts And Bar Geschenken Drankjes Anneke Over Mij@2x
If you can
dream it,
you can do it...

- walt disney said -

GIFTS@BAR

Er was eens...

Na een mooie loopbaan van 20 jaar in het onderwijs voelde ik het idee groeien om een andere weg in te slaan. In de loop van 2016 begon ik aan een nieuw avontuur te kneden, waarbij instant happiness de rode draad zou zijn.

Ik ging op zoek naar een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor een leuke babbel, met een goed glas of een heerlijk geurende koffie erbij, een gezellige stek waar men zou kunnen snuisteren in kleurrijke, grappige en eigentijdse hebbedingen.

Ik verloor mijn hart aan een herenhuis van de oude brouwerij in de Hoogstraat in Zottegem, een karaktervol, charmant en stijlvol pand. Je kon voelen dat dit de juiste plaats zou zijn voor mijn nieuw project, waar gezellig winkelen in een sfeervol kader kon gecreëerd worden/ontstaan.

Zo brak op 6 mei 2017 een nieuw hoofdstuk aan en konden de deuren van GIFTS@Bar openen. Samen met mijn maatje Rakker begon dit mooie verhaal. GIFTS@Bar is een unieke winkel in de regio, zeker de moeite waard om eens langs te komen.

Gifts At Bar Zottegem Bijzondere Geschenkjes
Giftsatbar Geschenkjes Icon

Gifts

BIJZONDERE GESCHENKJES

Je vindt er een ruim assortiment aan leuke hebbedingetjes, grappige en functionele gadgets, originele accessoires en juwelen. Kortom het walhalla van het betere cadeau-artikel om iemand (of jezelf) mee te verwennen.

#hebbedingen #juwelen
#gadgets #sonnyangels
Gifts At Bar Zottegem Gezellig Bijpraten
Giftsatbar Bar Icon

Bar

gezellig bijpraten

Bovendien kan je er ook iets drinken, the place to be voor al wie op zoek is naar een rustig plekje om een boek te lezen, om gezellig bij te praten of om een adempauze te nemen in het drukke bestaan.

#gezellig #sfeervol
#uniekkader #koffie
#artisanalelimonades
Gifts At Bar Zottegem Shop Online
Giftsatbar Shop Online Icon

Shop online

supertips per thema

Benieuwd naar ons aanbod? Hier lichten we alvast een tipje van de sluier: het online aanbod wordt op thematische wijze in de kijker gezet en wisselt frequent/systematisch.

Stars Review@2x

Een van de weinige plaatsen in Zottegem waar je echt het gevoel hebt altijd welkom te zijn. Je vindt er op aangeven van de immer opgewekte Anneke het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Terwijl je geschenk vakkundig wordt ingepakt, neem je plaats aan een tafeltje, binnen of buiten, en geniet je van een lekkere George Clooney- koffie of een artisanale limonade.

- Olivier

Stars Review@2x

Top zaak maar vooral TOP vrouw! Ik ga graag snuisteren bij Anneke tussen de leuke hebbedingetjes en vooral ook voor de lekkere koffie en toffe babbel. My favorite place in Zottegem. 🙂

- Evelyne

Stars Review@2x

Gifts@Bar is een snuisterijenoase in Zottegem waar ook een drankje geconsumeerd kan worden. De cadeaus zijn uniek, een ruime keuze zonder overdaad. Anneke weet wat ze doet/kiest en gaat voor originaliteit, kwaliteit en variatie. Een aanrader...

- Danny

nieuwsbrief gifts@bar

De laatste nieuwtjes
& gadgets in uw mailbox!